Onze service

Na de overname in 2010 heeft ook incasys zich het motto van indic:Onze service is uw garantie” eigen gemaakt.

Onze externe en interne commerciële medewerkers staan steeds tot uw dienst om u professioneel advies te geven bij een nieuw project of bij de vervanging van een bestaande kabelrups of afscherming.

In vele bedrijven ontbreekt een goed overzicht van welke types kabelrupsen en afschermingen er in de productie aanwezig zijn. Dit houdt uiteraard risico’s in want bij een defect kan het een hele tijd duren voor het juiste onderdeel beschikbaar is. Daarom biedt incasys een inventarisatie aan van de kabelrupsen en afschermingen in uw bedrijf. Het resultaat is een overzicht per machine van de kabelrupsen, alle kabels en eventueel afschermingen. Verder krijgt u een lijst met reserve-onderdelen, rekening houdend met slijtagedelen van de kettingen en het meest recente vervangtype ketting/afscherming, met als doel stilstanden in uw bedrijf tot een minimum te beperken.

Wij zullen U na inventarisatie een suggestie doen voor het aanleggen van een minimumvoorraad van cruciale onderdelen gerelateerd aan uw eisen i.v.m. beperking van de stilstanden. Ook kan incasys in samenspraak een aantal onderdelen voor U op voorraad houden.

Kabelrupsen worden op maat in ons atelier volgens uw plannen geassembleerd. Een basispakket bestaat uit een kabelrups met aansluitstukken, maar vele klanten vragen ons vandaag de dag de volledige ketting te leveren inclusief elektrische bedrading, stekkers en/of hydraulische leidingen (Totaltrax) zodat een plug & play oplossing wordt verkregen.

Wenst u de kabelrups door ervaren techniekers te laten monteren, kan dit ook bij ons. Onze servicewagens hebben alle tools aan boord om de kabelrupsen professioneel te plaatsen en onze techniekers hebben een ruime ervaring, ook bij grote bedrijven.

Hebt u een technisch probleem met een kabelrups of afscherming, kan u ons steeds contacteren voor een interventie bij U on-site. Wij trachten u steeds zo snel mogelijk te helpen en zijn hierbij niet merk gebonden.