Bedrijf


incasys
maakt deel uit van de indic-groep waar de slagzin “onze service is uw garantie” hoog in het vaandel wordt gedragen.

Het bedrijf is ondertussen meer dan 15 jaar actief in België en Luxemburg onder de naam Wisman techniek. Nu, meer dan drie jaar na de overname van oktober 2010, hebben wij ervoor gekozen een naamsverandering door te voeren. Met de nieuwe bedrijfsnaam en het bijbehorende nieuwe bedrijfslogo wordt enerzijds de link met het moederbedrijf indic meer benadrukt maar anderzijds ook de bedrijfsactiviteit centraal gesteld: indic cable systems.

Onze missie is het aanbieden van oplossingen voor kabelrupsen, afschermingen op machines en kabelafschermingen, en een volledig dienstenpakket gaande van inventarisaties, over montages en after sales service.
De producten die wij exclusief vertegenwoordigen  zijn de gerenommeerde merken Kabelschlepp en Reiku, die beide een zeer hoge kwaliteitsgarantie bieden.
De service wordt U aangeboden door goed opgeleid personeel met een ruime ervaring, wat garant staat voor een perfecte implementatie van de kwaliteitsproducten in uw product of machinepark. Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Schelle kunnen wij U zeer snel verder helpen.

Neem ook eens een kijkje op ons tabblad “klanten” met een overzicht van bedrijven die ons hun vertrouwen schonken.